Werk met mij

“Een reis van duizend mijlen begint met je eerste stap”

Persoonlijk maatwerk & meetbaar resultaat

Mijn coaching is altijd gebaseerd op resultaatgericht maatwerk. Het coachtraject wordt voor iedere coachee individueel samengesteld op basis van het gestelde doel.

Intake!

Tijdens een persoonlijk intakegesprek onderzoeken we wat je vraag is. Wat is het doel dat je wil bereiken? Wanneer is deze coaching voor jou een succes? Maar minstens even belangrijk is of het klikt tussen coach en coachee. De intake is de kennismaking. De intake is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Zelfinzicht – Doen – Verander

Ontdekken! Inzicht!

Het begint allemaal met inzicht. Wat wil je graag veranderen wat nu nog niet lukt? We gaan ontdekken wat jou tegenhoudt om te veranderen. Je krijgt inzicht in je gedragspatronen, waar je nu staat en over wat je nodig hebt om je doel te bereiken.

Doen! Aan de slag met concrete stappen!

Bij veranderen is ‘doen’ een belangrijk ingredient. Je gaat in het coachtraject leren door ervaren aan de hand van gerichte vragen en opdrachten. Je zet concrete stappen naar je doel. We kijken daarbij steeds terug en vooruit en waarnodig sturen we doelen en aanpak bij. Jouw eindresultaat is leidend.

Ervaar en verander! Creëer een positieve/krachtige mindset!

Wat ik je breng is zelfinzicht en bewustwording. We werken aan een positieve verandering met effect op lange termijn. Het gaat om het eigen maken van nieuwe mindset en gedrag. Met de inzichten en handvatten die het coachtraject je oplevert, kun je bij veel aspecten van je leven je voordeel doen.

Van bewustwording naar zelfsturing; met lol en wat luchtigheid

Veranderen is spannend. Het vergt focus en inspanning om te werken aan je doelen. Ik hou tijdens het traject ruimte voor luchtigheid en lol, het is belangrijk dat leren ook leuk en ontspannen is. Mijn coaching is met zorg, respect en met persoonlijke aandacht. En confronterend waar nodig. Soms zal ik een liefdevolle schop geven onder je…

“What hurts you, blesses you.
Darkness is your candle. Rumi”