Over mij

Als kind al was ik intens geboeid door menselijk gedrag. Die interesse is nooit verdwenen. Ik kan eindeloos gefascineerd zijn door wat mensen beweegt. Ik luister en kijk vooral naar wat mensen drijft en waarom ze zijn zoals ze zijn. Ik ben altijd geïntrigeerd door het verhaal achter een persoon. Wat maakt dat wij mensen geneigd zijn om steeds in het gedrag te vervallen waar we het liefst van af willen? Hoe kan het dat het bij de een wel lukt om zijn gedrag te veranderen en het geluk te vinden en de ander niet? Wat hebben wij mensen nodig om succesvoller en gelukkiger te zijn, zowel zakelijk als privé?

Ik hoor het mijn coachees vaak zeggen: “Ik had me nog zo voorgenomen om het anders te doen en toch krijg ik het niet voor elkaar”. Als coach begeleid ik mensen om te verkennen wat maakt dat ze vastlopen, leer ze grip te krijgen op innerlijke barrières en daar bewust mee om te gaan. Ik kijk samen met hen naar hun mogelijkheden en leid ze naar hun doelen en naar de verwezenlijking van hun verlangens. Het mooiste resultaat van coaching is persoonlijk leiderschap: een persoon die in staat is om bewuste keuzes te maken en daardoor de regie over zijn eigen leven in handen te nemen, iemand die stevig in zijn schoenen staat en positieve energie heeft en geeft!


Waarom coachen?

“Het geeft me voldoening als iemand blij en sterk zijn coachtraject afrondt”

Omdat ik zelf heb ervaren dat coaching mij verder heeft gebracht in het leven, ben ik mijzelf in coachen gaan bekwamen. Zo kan ik ook een betekenisvolle bijdrage leveren aan het leven van anderen.

Door coaching heb ik veel inzichten gekregen en het heeft mij geholpen om bewuste keuzes te maken. Het mooiste inzicht vond ik dat je in staat bent om belemmerende gedachten en patronen daadwerkelijk te stoppen. Die autonomie en dit innerlijke leiderschap is buitengewoon krachtig en bevrijdend. Het effect is dat ik in mijn leven meer positieve energie, rust, balans en geluk ervaar en beter in mijn vel zit. Daarom geloof ik in de kracht van coaching en in de langetermijneffecten die het voor je eigen leven en voor de generaties die volgen heeft. Het heft in eigen handen nemen, gaan voor je doelen, dromen en geluk en je door niemand tegen laten houden. Dat gun ik anderen ook.

Als coach is het mijn drijfveer om een coachee een stap te laten zetten naar zijn ‘mooiste leven’. Het is prachtig om iemand te zien groeien naar zijn doel en rust en vertrouwen te zien vinden. Het weer durven dromen en de kracht voelen om voor de doelen te gaan, elke keer een stukje dichterbij bij jezelf en je diepste verlangens. Ik ervaar het als een eer om een stukje op iemands levenspad mee te mogen lopen. Het ontroert me als een coachee een inkijkje geeft in zijn ziel en het geeft me voldoening als iemand blij en sterk zijn coachtraject afrondt.”

“Het heft in eigen handen nemen, gaan voor je doelen, dromen en geluk
en je door niemand tegen laten houden. Dat gun ik anderen ook.”

Mijn naam is Wahideh Assadolahi. Ik ben getrouwd, woon in Zoetermeer en samen met mijn partner heb ik twee kinderen. Ik heb verschillende universitaire studies afgerond, onder andere aan de Universiteit van Leiden en Vrije Universiteit van Amsterdam; daarnaast rondde ik diverse coachopleidingen af. Als gecertificeerde coach heb ik meer dan 16 jaar ervaring. Ook begeleid en train ik andere coaches en coaches in opleiding. Ik heb een brede expertise op verschillende coachingsgebieden onder ander op het gebied van Systemisch Werken (organisatie- en familiesystemen), (Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse (TA), ontwikkelingspsychologie, positieve psychologie, resultaatgerichte coaching, innerlijk kindwerk en ademtechnieken. Ik richt mij voornamelijk op persoonlijke coaching, maar heb ook veel ervaring op het terrein van teamcoaching en bij het begeleiden van groepsprocessen. Ook heb ik veel kennis op het terrein van leiderschapsontwikkeling, verandertrajecten en cultuurinterventies in organisaties.

“Do not judge me by my successes, judge me by how many times I fell down and got back up again.”

www.vind-een-coach.nl