Doortastend, Sensitief en Resultaatgericht

Na een coachtraject vraag ik mijn coachees altijd om niet alleen het traject, maar ook mij als coach te evalueren. Mijn coaching wordt beoordeeld als eerlijk en direct, realistisch en zeer doelgericht. Ik kom snel tot de kern. Ik kijk verder dan de vraag waar je mee komt. Door mijn enthousiasme en positieve energie weet ik coachees te inspireren en te motiveren om uit te blinken in hetgeen ze willen.

Referenties

“Het geeft me voldoening als iemand blij en sterk zijn coachtraject afrondt”

Wat coachees van Wahideh over haar zeggen:

De gesprekken met Wahideh hebben me meer opgeleverd dan ik verwachtte. Wahideh stelde de goede vragen, luisterde écht en gaf ook concrete opdrachten/vragen waardoor ik steeds weer een stapje verder kon komen. Het gevoel dat het even helemaal alleen om jou draait en je gezien, gehoord maar vooral begrepen wordt. Soms voelt het zelfs alsof Wahideh sommige dingen eerder ziet dan ik, maar er dan zélf achter komen en er je eigen woorden aangeven doordat ze de goede vragen stelt is pas echt ontwikkeling. Ik gun iedereen zo’n coach!
Savine Smeenk

Het Coachtraject bij Wahideh heeft me namelijk veel meer opgeleverd dan ik had verwacht. Ik zou Wahideh willen aanbevelen voor iedereen die vastzit in zijn of haar ratio of graag zijn of haar gedrag wil veranderen.
– Meike van der Werf

Ik ben uitermate tevreden over het coachtrajcect bij Wahideh. Het heeft me meer inzicht gegeven in waarom er bepaalde zaken spelen bij mij
Hedy Salomons

Voor iemand die worstelt met privé-werk balans, daarin kan Wahideh van grote toegevoegde waarde zijn.
– Marjolein Spek

De gesprekken waren vanaf het begin persoonlijk van aard. Hiervoor gaf Wahideh ook ruimte. En zij heeft mij goed geholpen om mijn leerdoel scherp te stellen door goede vragen te stellen. Ik zou Wahideh aanbevelen voor mensen die graag tot de kern willen komen en het ook fijn vinden om persoonlijk te delen.
– Edwin Voskamp

Ik ben positief verrast door het traject. Ik vond de gesprekken erg concreet en heb er veel uit meegenomen. Ik denk dat Wahideh goed past bij iemand die houdt van een directe aanpak en van iemand die enorm goed doorvraagt. Wahideh is erg goed in het komen tot de kern van een probleem of vraagstuk. Daarom zou ze denk ik goed passen bij wat ingewikkelde of brede vragen. Daarnaast heeft ze een heel persoonlijke aanpak waarbij ze voorbeelden uit haar eigen leven gebruikt. Ik denk dat dat voor veel mensen ook een prettige vorm van coaching is. Ik heb veel geleerd van Wahideh. Ik heb flink wat stappen richting mijn doel gezet en vond ik het heel leuk om zo met mijn eigen ontwikkeling bezig te zijn.
Stepanie de Vroet

We hebben de vinger op de zere plek gelegd en nu ik mij ervan bewust ben, weet ik ook beter waarom ik reageer zoals ik reageer. Ik zou Wahideh willen aanbevelen aan mensen die niet alleen een werkgerelateerde vraag hebben, maar ook een persoonlijke worsteling doormaken die van invloed is op hun werk. Mensen die zakelijk en privé niet goed kunnen scheiden.
– Michelle Damen

Het coachtraject met Wahideh heeft mij meer opgeleverd dan ik verwachtte. Ik ben nu veel bewuster van mijn handelen en weet hoe ik met dingen waar ik tegen aan loop kan omgaan. Wahideh dringt snel tot de kern van de vraag, is oplossings- en veranderingsgericht en weet effectief te confronteren.

-Alexandra de Vogel


Het coachtraject heeft mij zeker veel opgeleverd. Wahideh heeft mij veel geleerd hoe ik met verschillende situaties in mijn leven om kan gaan. Zij is eerlijk en oprecht en soms ook confronterend en dat was ook echt nodig. Ik zou Wahideh aanbevelen voor iedereen die met een probleem of problemen zit, Wahideh kan iedereen helpen. Als je zelfvertrouwen wil vergroten, een boost wil om te veranderen of angstig bent. Ik heb geleerd hoe negativiteit om te zetten in positiviteit.

– Arti Satram

Het coachtraject bij Wahideh heeft mij meer opgeleverd dan dat ik had verwacht. Ik heb meer inzichten en handelingsperspectieven gelkregen om beter om te gaan met situaties die voor mij lastig of onprettig zijn. Echt een aantal eye-openers gehad. Ook direct toepasbaar op zowel werk als prive situaties. Ik vind het fijn het model te blijven hanteren dat Wahideh in de coaching heeft uitgelegd. Het is fijn daarop te kunnen terugvallen. Ook de tips van Wahideh blijf ik graag opvolgen. Ik zou Wahideh aanbevelen voor mensen die bijvoorbeeld vragen hebben rondom Persoonlijke ontwikkeling, effectief communiceren, inzicht in eigen persoonlijkheid.

-Eline Verhaaren-


“I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears and what they think”