Lijk je soms vast te lopen? Voel je soms dat je de regie over je leven kwijt bent? Voel je je belemmerd terwijl je graag in beweging wil komen? In ieders leven kan op een zeker moment dergelijke vragen gaan ontstaan, daar ben je echt niet de enige in.

Het kan zijn dat je op een punt belandt waar je veel twijfelt aan jouw keuzes. Of dat je je vaak laat leiden door wat anderen vinden. Dat je het gevoel hebt niet het maximale uit jezelf te halen wat er in zit. Dat je beheerst wordt door negatieve gevoelens of bang bent. Herken je het dat je dan keuzes maakt op basis van angst in plaats van vertrouwen? Vaak voel je je ook onrustig van binnen.

Wil je graag naar de vrije “jij” en de belemmerende patronen doorbreken maar weet je niet hoe?
Loop niet langer door met deze gevoelens. Sta stil bij het besef dat de tijd die je gegeven is in dit leven niet oneindig is. De volgende stap is dat je aan de slag gaat met deze vragen. Gun je jezelf de innerlijke rust en groei.

Samen met jou ga ik graag de uitdaging aan om jouw belemmerende denkpatronen te doorbreken en gaan we voor jouw doel. We richten ons op waar je nu staat, waar je tegenaan loopt en wat je nodig hebt om te komen waar jij wilt zijn. Ik begeleid jou graag om de rust en de balans te vinden.